Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 40,-
100% Eerlijke, natuurzuivere en gezonde honing
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Inloggen0
Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 40,-
100% Eerlijke, natuurzuivere en gezonde honing
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Boshoning

Productomschrijving

Boshoning

Deze honing wordt gewonnen in de uitgestrekte eikenbossen van Griekenland. In het Foloibos aan de voet van Erymanthos in Elias plaatst Asterios voor ons zijn bijenkasten en daar winnen ze deze heerlijke honing. Boshoning staat ook wel bekend als eikenhoning, eikenbladhoning, bladhoning of woudhoning.

Boshoning wordt geproduceerd uit honingdauw. Honingdauw wordt geproduceerd door luizen die zich op de schors en de bladeren van de bomen bevinden. Net als nectar wordt dit door de bijen verzameld en omgezet naar deze heerlijke honing.

Smaak

Boshoning kenmerkt zich door zijn bijna zwarte kleur en is een matig zoete honing met een rijke karamalsmaak. Boshoning kristalliseerd erg langzaam en behoudt dus lang zijn stroperige structuur. Deze honing heeft een erg hoge voedingswaarde en is rijk aan antioxidanten en mineralen zoals kalium, ijzer, magnesium, fosfor en natrium; Een absolute bondgenoot voor de goede gezondheid van ons lichaam! Deze honing is in 2020 zelfs in de prijzen gevallen bij de Britse Great Taste Awards!

 

 

 

 

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »