100% Eerlijke, natuurzuivere en gezonde honing
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 40,-

Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING

Imkerij De Vallei gevestigd te Ede aan de Hakselseweg 5 (6713 KT), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Imkerij De Vallei respecteert privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die aan hen wordt verstrekt of anderszins wordt verkregen, vertrouwelijk wordt behandeld. Bij persoonsgegevens gaat het om alle informatie over een persoon.

1. PERSOONSGEGEVENS 1.1. Imkerij De Vallei kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten, en/of omdat u deze zelf, bij het invullen van een contactformulier of een bestelling op de website aan Imkerij De Vallei verstrekt. 1.2. Imkerij De Vallei verzamelt ook anonieme gegevens over het gebruik van de website en diensten die niet gebonden zijn aan een persoonlijke identiteit, bijvoorbeeld bezochte pagina's op de website van Imkerij De Vallei en het IPadres. 1.3. Imkerij De Vallei kan de volgende (categorieën van) persoonsgegevens verwerken: 1.3.1. Gegevens om diensten te verlenen en uw behoeften en interesses in kaart te brengen. Als u gegevens aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door het bestellen van een product of het abonneren op een nieuwsbrief, dan worden deze gegevens in een bestand vastgelegd. 1.3.2. Gegevens die u verstrekt via onze website zijn uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, factuur- en transactiegegevens en organisatie en ordergegevens. 1.4. Imkerij De Vallei kan u de keuze geven om informatie te ontvangen die bedoeld is als aanvulling op onze producten en diensten. Het is altijd mogelijk deze keuze weer ongedaan te maken. Zo publiceert Imkerij De Vallei op eventuele nieuwsbrieven, waarop u zich kunt abonneren, instructies om u af te melden. Dit geldt ook voor alle materialen waarop u zich heeft geabonneerd.

2. DOEL EN GRONDSLAG 2.1 Imkerij De Vallei verwerkt de hiervoor genoemde persoonsgegevens voor de navolgende doeleinden:
- om diensten te verlenen of producten te verkopen; - het verzenden en innen van facturen; - voldoen aan haar wettelijke verplichtingen; - marketing- en communicatie activiteiten.
2.1. Imkerij De Vallei verwerkt uw persoonsgegevens op basis van de volgende grondslagen:

- het nakomen van wettelijke verplichtingen; - uitvoering van een overeenkomst; - een gerechtvaardigd belang; - uw toestemming.

3. BEWAARTERMIJN 3.1. Imkerij De Vallei bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. 3.2. Indien er een overeenkomst met u tot stand is gekomen of dienst wordt verleend, bewaart Imkerij De Vallei maximaal 7 jaar uw gegevens. 3.3. Administratieve gegevens en overige gegevens worden bewaard tot minimaal 7 jaar na het betreffende boekjaar. Na afloop van dat boekjaar worden administratieve gegevens jaarlijks verwijderd of softwarematig niet actief.

4. DELEN MET ANDEREN 4.1. Imkerij De Vallei verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de dienstverlening, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting of ter bescherming van een gerechtvaardigd belang, met uw toestemming of met inachtneming van de hiervoor genoemde doeleinden. 4.2. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in opdracht van Imkerij De Vallei, sluit Imkerij De Vallei een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Imkerij De Vallei blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

5. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK 5.1. Op de website van Imkerij De Vallei worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Imkerij De Vallei gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

6. GOOGLE ANALYTICS 6.1. Imkerij De Vallei maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Awards-advertenties Imkerij De Vallei bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. 6.2. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 6.3. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Imkerij De Vallei te kunnen verstrekken en om
haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. 6.4. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Imkerij De Vallei heeft hier geen invloed op. 6.5. Imkerij De Vallei heeft Google geen toestemming gegeven om via Imkerij De Vallei verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 6.6. Op de website van de Autoriteit Consument en Markt (https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies) leest u meer over cookies en hoe u deze kunt blokkeren of verwijderen.

7. RECHT OP INZAGE, CORRECTIE EN VERWIJDERING 7.1. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Imkerij De Vallei en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. 7.2. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected] onder vermelding van uw voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. 7.3. Imkerij De Vallei zal zo snel mogelijk, doch binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 7.4. Imkerij De Vallei wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons 8. BEVEILIGING 8.1. Imkerij De Vallei neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. 8.1 De website van Imkerij De Vallei maakt gebruik van een SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk. 8.2 Tevens maakt Imkerij De Valleigebruik van beveiligde software en/of beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall om uw persoonsgegevens te beveiligen. 8.2. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door
Imkerij De Vallei verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Imkerij De Vallei.

9. VRAGEN 9.1. Heeft u vragen en/of opmerkingen aangaande dit privacyreglement van Imkerij De Vallei dan kunt u deze richten aan: [email protected] 9.2. Imkerij De Vallei zal u zo spoedig mogelijk, doch binnen 1 week, voorzien van een reactie op uw vraag en/of opmerking.

10. AANPASSEN PRIVACYREGLEMENT 10.1. Imkerij De Vallei behoudt zich het recht voor dit privacyreglement eenzijdig aan te passen. Wijzigingen zullen op de website worden gepubliceerd. Imkerij De Vallei verzoekt u dan ook om het privacyreglement regelmatig te bekijken, zodat u geïnformeerd blijft.

Voor al uw overige vragen

Telefoonnummer

+31616120599

Social media

9,7Review LogoWij scoren een 9,7 op WebwinkelKeur

Imkerij de Vallei

Hakselseweg 5
6713 KT Ede
Nederland Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »