Welkom in de online winkel Honing van de imker

Honing van de imker is opgericht in 2018 als online winkel van Imkerij de Vallei uit Ede, alle honing die in onze webshop wordt verkocht is rauwe onbewerkte en ongefilterde honing uit eigen imkerij. Omdat wij van begin tot eind zicht hebben op het productie- en verwerkingsproces kunnen wij u 100% eerlijke, natuurzuivere en gezonde honing aanbieden. Tijdens dit proces staat het welzijn van onze bijen te allen tijde voorop!

Onze volken staan verspreid door het hele land op zorgvuldig geselecteerde locaties om de lekkerste honing te verzamelen. Denk hierbij aan de Veluwse heidevelden waar de heidehoning gewonnen wordt, natuurgebieden in de Flevopolder waar soorten als acaciahoning, lindehoning en bloemenhoning gewonnen worden, fruitboomgaarden in de Betuwe waar op de bloesem fruithoning gewonnen wordt, koolzaadvelden langs de Duitse grens waar de koolzaadhoning gewonnen wordt, maar ook de Biesbosch waar onze bijen de balsemienhoning winnen. Hierdoor kunnen wij een grote verscheidenheid aan honingsoorten aanbieden. Omdat de verschillende honingsoorten vaak in een tijdsbestek van enkele weken gewonnen dienen te worden door de bijen, en wij geen invloed op het weer uit kunnen oefenen, kan het gebeuren dat er een oogst ‘mislukt’. Dat betekent dat het aanbod van soorten honing elk jaar varieert.

Voor meer informatie over onze imkerij verwijzen wij u door naar onze website: www.imkerij-devallei.nl

Bestelproces

Wanneer u op werkdagen (ma-vrij) voor 15:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
Omdat kwaliteit in onze imkerij voorop staat geven wij u een ‘niet goed geld terug garantie’ en kunt u alle bij ons bestelde producten binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Vanaf € 40,- betaalt u geen verzendkosten. Voor vragen over het bestelproces of vragen met betrekking tot honing zijn wij makkelijk te bereiken via telefoon, whatsapp en de mail.

Contactgegevens

Voor vragen zijn wij van maandag t/m zaterdag telefonisch en via whatsapp bereikbaar van 9:00 tot 17:00 op het telefoonnummer 0616120599. U kunt 24 uur per dag e-mailen naar info@imkerij-devallei.nl
 

Ons Adres is:

Imkerij de Vallei
Hakselseweg 5
6713 KT Ede

Kvk: 09173227
Btw nr.: NL002191504B32

© 2018 - 2021 Honing van de imker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel